Is het wimperserum een hype?

De taak van elk wimperserum is om korte en broze wimpers te voeden en te hydrateren. Dankzij de actieve middelen zoals vitaminen en mineralen worden de wimper follikels voorzien van essentiële voedingsstoffen zodat zij lange en dikke wimpers kunnen produceren.
 
Wimperserum: wie moet er rekening houden met de behandeling?
Als je je wimpers bent verloren als gevolg van een ziekte of een gezondheidsprobleem zal een wimperserum je helpen om je wimpers veel sneller te laten teruggroeien. Ze zullen ze sterker en langer maken dan ooit tevoren. Misschien zijn je wimpers schaars en beschadigd na een hete zomer. Er is geen betere manier om ze beter te maken dan met het gebruik van een wimperserum. Iedereen die niet tevreden is met zijn/haar wimpers moet één van die producten proberen. Het is belangrijk om te onthouden dat vrouwen die in verwachting zijn, vrouwen die borstvoeding geven en degenen die chemo/radiotherapie ondergaan wordt aanbevolen om geen wimperserum te gebruiken.
 
Waarom is het de moeite waard om een wimperserum te proberen?
Er zijn vele redenen. Wimperserums zijn zeer effectief en ze niet zo ingrijpend als extensies. De meeste serums die op de markt verkrijgbaar zijn zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. Dankzij dit zullen wimpers langer groeien en zal de huid rondom de ogen zacht en elastisch worden. Na verloop van tijd, worden wimpers donkerder en minder gevoelig voor breuk. De meest voorkomende componenten in een wimperserum zijn hyaluronzuur, creatine, vitamine E en B5. Alle wimperproducten zijn getest in onafhankelijke laboratoria en veilig bevonden voor de gezondheid. De standaard behandeling duurt 3 maanden, maar de eerste resultaten zijn te zien na 5 weken van systematisch gebruik. Om een wimperserum effectief te laten zijn, moet er aan twee voorwaarden worden voldaan. Ten eerste moet het product bestaan ​​uit organische, plantaardige en minerale bestanddelen. Ten tweede moet de applicator zeer klein en puntig zijn. Alle actieve stoffen moeten direct op de wimperlijn worden geplaatst, zodat het serum kan worden opgenomen in de wimperwortels en vanaf daar kan werken. Sterke wimper follikels garanderen volle en aantrekkelijke wimpers.