Wimperbehandelingen vs wimperserums

Een wimperserum wordt aanbevolen om te gebruiken wanneer je wimpers schaars en kort zijn. Het is een van de meest natuurlijke manieren van het toevoegen van meer volume en lengte aan je wimpers. Is het nog steeds veilig als je je wimpers hebt geverfd, permanente make-up draagt of wimper extensions hebt?
 
Het verven van wimpers
Om een ​​goede kandidaat voor het verven van je wimpers te zijn moeten de wimpers een lichte kleur hebben of moeten de uiteinden van de wimpers licht zijn wimpers als gevolg van blootstelling aan de zon of blootstelling aan chemische stoffen in bijvoorbeeld het zwembad. Het verven van de wimpers laten ogen helderder, groter en scherper lijken. Wimpers en wenkbrauwen verven is een semi-permanente manier om het haar donkerder te maken. Deze methode maken je wimpers niet langer of voller, maar geven een donkere kleur die je ogen een mooie frame zullen geven. Het verven van wimpers is geweldig als je blond bent of rood haar hebt of als je je wimpers donkerder wilt maken zonder het gebruik van een mascara. Het is een goede optie als je op vakantie gaat en je geen zorgen wilt maken over je oog make-up. De kleurstof die wordt gebruikt in het hele proces is veilig voor de ogen en de huid eromheen. Het is belangrijk dat je altijd op zoek gaat naar een professionele schoonheidsspecialiste die je wimpers kan verven; probeer het nooit zelf thuis. Veel vrouwen uiten hun bezorgdheid met betrekking tot het gebruik van een wimperserum op het moment dat ze hun wimpers hebben geverfd. In feite heeft het wimperserum geen invloed op de kleurstof waarmee de wimpers worden geverfd. Sterkere en vollere wimpers intensiveren de oogmake-up.
 
Permanente make-up
Permanente make-up is de procedure van het inbrengen van salie pigmenten in de derma huidlaag waar ze een schaduw van de kleur creëren die het uiterlijk van make-up nabootst. De meest populaire permanente make-up behandeling wordt gedaan op de ogen door het creëren van een fijne lijn op de bovenste en onderste wimperlijn. We hebben de indruk dat de persoon een eye-liner heeft toegepast. Het wimperserum dat wordt toegepast op de wimperlijn interfereert niet met de pigmenten van de permanente make-up en vervaagt deze niet.
 
WIMPER EXTENSIONS
 Als je je wimpers hebt geverfd of als je wimper extensions draagt, kun je tegelijkertijd gebruikmaken van een wimperserum. Wimperserums zijn veilig voor de huid en ontbinden niet de lijm waar de nepwimpers mee vastzitten. Studies hebben aangetoond dat het gebruik van een wimperserum de wimpers versterkt en ze minder vatbaar maakt voor breuk.