Wimperserum is een universeel schoonheidsmiddel

Een wimperserum is een van de weinige beauty producten dat wordt gebruikt door zowel vrouwen als mannen. Kan een wimperserum worden gebruikt om de groei van de wenkbrauwen te stimuleren? Jazeker, je kunt met succes gebruik maken van een wimperserum voor het versterken en de wederopbouw van je wenkbrauwen.

Alles begint bij de toepassing. Wimperwortels worden alleen gehydrateerd en gevoed wanneer het product direct wordt toegepast op de wimperlijn. Deze applicatie methode bevordert effectief de gezonde wimpergroei. Wimpers en wenkbrauwen hebben een zeer vergelijkbare structuur; daarom kan elke wimperserum voor beide gebieden worden gebruikt.

Wenkbrauwen en wimpers hebben dezelfde levensfase en structuur en zeer vergelijkbare follikels.
De belangrijkste component in het serum is carnitine. Het is verantwoordelijk voor de soepelheid, de zachtheid en het houdt het haar gehydrateerd. Het volgende essentiële ingrediënt is vitamine E, dat de haargroei stimuleert. Veel wimperserums zijn verrijkt met deze componenten en zijn de ultieme wimperverbeteraars.

Als je je wenkbrauwen een boost wilt geven, kun je elk wimperserum met een dikke borstel gebruiken. Op deze manier kun je met één snelle veeg over alle schaarse gebieden gaan. Het gebruik van de kleine, puntige borstel die normaal gesproken wordt geleverd bij een wimperserum is misschien niet de beste keuze.

Om de gewenste resultaten die je nodig hebt te krijgen moet je geduldig zijn en het wimperserum voor vele weken gebruiken. De sleutel tot succes is je geduld en een systematische toepassing. Probeer om geen dag over te slaan en indien dat gebeurt, gebruik het serum dan zo snel als je je realiseert dat je het vergeten bent. Na 3-4 maanden zullen je wenkbrauwen en wimpers dikker, veel donkerder en langer geworden zijn. Elk wimperserum is anders en producenten geven specifieke instructies als het gaat om de toepassing. De meeste producten werken het beste als ze worden gebruikt op een schone, droge huid voor het slapen gaan. Alle ingrediënten hebben dan de tijd om door te dringen tot in de haarwortels. In de ochtend kun je met een kam door je wenkbrauwen gaan en kun je je gewone make-up toepassen.