FEG wimperserum

fegFEG wimperserum is bestemd voor wimperverlenging, -versterking en –herstel. Het wordt aanbevolen aan alle volwassenen, ongeacht hun leeftijd, geslacht en huidtype (behalve mensen met een gevoelige huid, zij moeten eerst een arts raadplegen). De enige groepen mensen waarbij het wordt afgeraden om de FEG wimperserum te gebruiken zijn zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen die chemotherapie ondergaan.

FEG moet iedere avond worden aangebracht, tot de gewenste resultaten zijn bereikt. Als de consument voldaan is met de uitstraling van haar/zijn wimpers kan het gebruik van FEG worden teruggeschroefd naar een paar keer per week. Wortels van wimpers krijgen voedende stoffen door de dunne applicator die bij het wimperserum is bijgeleverd. Hiermee moet de consument een lijn over de bovenste en onderste wimperbasis tekenen. Hoewel FEG een vloeibare substantie is, wordt het vrijwel direct opgenomen in de huid. Het product laat daarnaast ook geen vlekken achter op de oogleden. Het is belangrijk om op te letten met de borstel, zodat deze niet in het oog komt. Als het serum in het oog komt, kunnen irritaties gaan ontstaan.

De eerste effecten van de FEG behandeling zijn rond de vier weken te zien en de eindresultaten zijn zichtbaar na twee maanden van regelmatige toepassing. Wimpers zijn sterker, voller en mooier. Tijdens het systematisch gebruik van FEG worden de wimpers langer, dikker en voller. Deze effecten blijven twee maanden nadat de behandeling is afgelopen.

FEG wimperserum is samengesteld met natuurlijke stoffen als komkommer-, pompoenpit-, en granaatappelextracten en groene thee. Deze stoffen zijn niet alleen verantwoordelijk voor de verzorging van wimpers. Ze maken het gebied rond de ogen ook gladder en gehydrateerd, waardoor de kans op mogelijke irritaties verdwijnt.

Pluspunten FEG:

  • samengesteld met natuurlijke ingrediënten

  • verlengt en versterkt wimpers

  • voedt en verzorgt de huid rond de ogen

  • makkelijk en snel aan te brengen

Minpunten FEG:

  • kan irritaties veroorzaken

  • is hoog geprijsd

  • heeft veel vervalsingen

  • slechte verpakking