Latisse wimperserum

Latisse2Latisse wordt aanbevolen aan mensen die graag langere, sterkere, en meer in het oog springende wimpers willen. Bovendien werkt het product voor zowel vrouwen als mannen. Mensen met een gevoelige huid rond de ogen moeten eerst een arts raadplegen of het verstandig is om met een Latisse behandeling te starten. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moeten naast jongeren het product niet gebruiken.

De verpakking van Latisse is zo gemaakt dat het aanbrengen zo snel en makkelijk mogelijk is. Eén druppel van het serum moet op de applicator worden gebracht en vervolgens over de wimperbasis van het bovenste ooglid worden geplaatst. Tijdens het slapen zal het product verplaatsen, waardoor het ook in de onderste oogleden komt; en die is hoe alle wimpers worden gevoed en gelijkmatig worden verlengt. Er moet een ding in het achterhoofd worden gevonden: Latisse moet nog direct op de wimpers worden aangebracht. Daarnaast is het nodig om zorgvuldig met de borstel om te gaan, zodat deze niet in het oog komt. Dit kan resulteren in het ontstaan van irritaties.

De eerste effecten zijn op te merken na een periode van drie weken. Voor de complete resultaten moet iemand wel drie maanden wachten. Na deze periode kan Latisse voor een paar dagen per week worden gebruikt. De wimpers moeten nu gezonder, dikker en langer zijn. Daarnaast zien ze er ook stralender, gehydrateerd en lichtelijk gekruld uit. Deze effecten blijven voor ongeveer twee maanden nadat de behandeling is gestopt.

Latisse kan irritaties veroorzaken en deze worden voornamelijk ervaren door mensen met allergieën, een gevoelige huid rond de ogen en door mensen met verschillende dermatologische of oogziekten. In de meeste gevallen komt het ongemak in de vorm van een tranenvloed, gevoel van zand onder de ogen, jeuk, tintelingen of roodheid van de oogleden. Dergelijke irritaties zullen vanzelf over of worden kunnen worden verminderd door een zelfgemaakt kruidenkompres of voorgeschreven medicijnen van een arts.

Pluspunten Latisse:

  • verlengt en versterkt wimpers

  • wordt gekenmerkt door een eenvoudige toepassing

  • heeft een mooie verpakking

  • hydrateert en krult wimpers

Minpunten Latisse:

  • is duur

  • veroorzaakt

  • biedt geen langdurige effecten

  • is niet geschikt voor iedereen