Rapidlash wimperserum

RapidlashRapidlash wimperserum zit in een mat grijs flesje met een capaciteit van 3 ml. Dat is precies de juiste hoeveelheid om een wimper verbeterende behandeling van vijf maanden uit te voeren. Daarnaast komt het product met een nauwkeurige borstel (vergelijkbaar met die van een eyeliner) en kan het ook worden toegepast op de wenkbrauwen.

Het aanbrengen van Rapidlash wimperserum moet iedere avond gebeuren tot de gewenste resultaten zijn behaald. Daarna kan het product om de paar dagen worden gebruikt. Rapidlash moet op de bovenste en onderste wimperbasis worden aangebracht met de bovengenoemde borstel. Aan de ene kant is Rapidlast snel opgenomen en komt het niet in je ogen, maar aan de andere kant kan het de huid van de oogleden verkleuren met een bleke paarse lijn. Gelukkig slijt deze verkleuring na enige tijd.

De eerste uitkomsten van een Rapidlash behandeling zijn merkbaar na ongeveer zes weken van regelmatig gebruik. De uiteindelijke resultaten zijn zichtbaar na drie maanden. Over het algemeen worden de wimpers flexibeler, gezonder, sterker en de toestand hiervan moet aanzienlijk zijn verbeterd, als het product uiteraard systematisch is toegepast. Hoewel de wimperverlenging niet geweldig is, zijn de dikte en de verbetering van de dichtheid vrij bevredigend. De laatste paar weken van de Rapidlash behandeling lijkt het alsof de wimpers meer bestand zijn tegen het product, omdat de resultaten wegblijven als het product opnieuw wordt gebruikt.

Rapidlash wimperserum bevat vitamines en voedende stoffen. Ze zorgen voor zowel de wimpers als de huid rond de ogen. Daarnaast zorgen deze stoffen voor de regeneratie en behouden ze een passend niveau van hydratatie in de innerlijke structuur van de wimpers. Ook niet onbelangrijk is dat de samenstelling van Rapidlash krachtig genoeg is om eventuele irritaties te verlichten.

Pluspunten Rapidlash:

  • is snel en gemakkelijk aan te brengen

  • bevat vitamines en voedende stoffen

  • zorgt voor de wimpers en de huid rond de ogen

  • kan worden toegepast op de wenkbrauwen

  • verdikt en verbetert de dichtheid van wimpers

Minpunten Rapidlash:

  • is duur

  • kan irritaties veroorzaken

  • biedt slechts een kleine wimperverlenging