Talika Lipocils wimperserum

Talika Lipocils2Talika Lipocils wordt aangeraden om de wimpers sterker te maken en er goed voor de zorgen. Het product is beschikbaar in twee varianten met beide een andere capaciteit: 4,2 ml en 10 ml. Als een van de weinige wimperserums op de markt heeft het een mascara-achtige borstel in plaats van een borstel met een puntig uiteinde. Het product zit in een helderen blauwe fles die is afgesloten met een zilveren dop.

Het aanbrengen moet gebeuren op een nauwkeurig schoongemaakte en droge huid. Talika Lipocils wimperserum moet worden aangebracht met de hierboven genoemde borstel. Het is dan ook geen verrassing dat het serum van de basis naar de punten moet worden aangebracht. Als de borstel te veel serum heeft kan het ervoor zorgen dat de wimpers aan elkaar klonteren of witte spikkels krijgt.

De wimperserum is samengesteld met meerdere natuurlijke ingrediënten. De stoffen zijn verantwoordelijk voor het voeden en verzorgen van de wimpers en zorgen daarnaast ook voor het verminderen van irritaties van de huid rond de ogen. Deze ingrediënten zijn, naast vele anderen, appelextract, brandnetel, allantoïne en hamamelis. Ondanks genoegde stoffen bevat Talika Lipocils ook bestanddelen om het product vers te houden. Ter verduidelijking: het wimperserum kan tot meer dan een jaar na openen worden gebruikt.

Sterker, mooier en gezonder – dat zijn de woorden die gebruikt kunnen worden om de wimpers te omschrijven na een behandeling van een maand. Daarnaast worden de wimpers door Talika Lipocils glanzend en komt er een krul. Omdat het product met een mascara-achtige borstel komt kan het ook gebruikt worden op de wenkbrauwen, waardoor deze op dezelfde manier actieve stoffen krijgen.

Pluspunten Talika Lipocils:

  • herstelt en versterkt wimpers

  • zorgt voor de huid rond de ogen.

  • kan zowel voor de wimpers als wenkbrauwen worden gebruikt

  • bevat meerdere natuurlijke ingrediënten

Minpunten Talika Lipocils:

  • kan klonteren en spikkels achterlaten op de wimpers

  • verlengt de wimpers niet