Revitalash wimperserum

revitalash2Revitalash wimperserum is bestemd voor het verzorgen van korte, zwakke en dunne wimpers. Het is beschikbaar in twee verschillende capaciteit versies: 2 ml en 3,5 ml. De fles met het serum zit in een lange kartonnen doos samen met een folder met alle essentiële informatie over de werking van Revitalash, hoe het aangebracht moet worden, de samenstelling, ect.

Om de wimperserum succesvol aan de brengen moet je een borstel gebruiken met een puntig uiteinde. Deze borstel zorgt ervoor dat het veel makkelijker is om de wimperbasis van de bovenste en onderste oogleden met Revitalash te bedekken. Het product moet iedere avond opnieuw worden herhaald tot het gewenste effect is behaald. Hierna kan het wimperserum enkele dagen per week worden gebruikt.

Drie werken moeten voorbij gaan om de eerste resultaten van de Revitalash behandeling te kunnen zijn. Twee maanden zijn nodig om het eindresultaat te zien. Het resultaat: langere, dikkere, en iets donkerdere wimpers. Als deze regelmatig met Revitalash worden behandeld, zijn de wimpers versterkt, hersteld en herbouwd. Als de behandeling afloopt zijn de wimpers meer flexibel, glanzen ze meer en zijn ze gevoed.

Helaas kan het wimperserum, de eerste dagen van de behandeling, zorgen voor irritaties. Deze problemen komen voornamelijk voor bij mensen met een gevoelige huid rond de ogen en mensen die bij een dermatoloog of opticien lopen. Irritaties kunnen voorkomen als tintelende gevoelen, jeuk en roodheid. Deze ongemakken moeten na een paar dagen over gaan (op zijn langst 2 weken), waarbij de huid rond de ogen bekend wordt met het nieuwe product en gaat werken. Als de irritaties na die tijd echter nog niet zijn gestopt, is het nodig om met de Revitalash behandeling te stoppen en naar een arts te gaan.

Pluspunten:

  • verlengt, versterkt en verbetert de dichtheid van wimpers

  • is effectief en beschikbaar in twee capaciteit versies

  • biedt makkelijke toepassing

  • heeft een mooie verpakking

Minpunten:

  • kan irriteren

  • is hoog geprijsd