M2 Lashes wimperserum

m2 lashesM2 Lashes wimperserum komt in een kleine, zwarte fles met een 5 ml inhoud. Het heeft een semi vloeibare consistentie, waardoor het product zorgvuldig op de oogleden moet worden geplaatst (en niet in de ogen). Het flesje is geplaatst in een elegante doos.

Naast alle ingrediënten om wimpergroei te stimuleren bevat M2 Lashes wimperserum ook natuurlijke stoffen. Het serum bestaat onder andere uit hyaluronzuur wat de huid van het ooglid hydrateert, naast vitamine B7, ook bekend als biotine, verantwoordelijk voor het herstellen van de wimpers en hun inwendige structuur. Het is belangrijk om op te merken dat deze kostbare stoffen uit de wimperserum alleen bij de wimpers komen als het op de juist uitgevoerde manier wordt aangebracht.

M2 Lashes wimperserum moet worden aangebracht op een make-upvrij en droog ooglid. Met behulp van de bijgeleverde borstel in het handvat (zoals bij eyeliners) moet de consument M2 Lashes over de wimperbasis van zowel de bovenste als onderste oogleden aanbrengen. Een groot voordeel is dat het product snel absorbeert, waardoor het geen vlekken achterlaat op de oogleden, hoewel het wel de wimpers kan samenklonteren en deze wit kan maken. Er wordt bovendien niet verwacht dat M2 Lashes in de ogen komt nadat het serum op de wimperbasis is geplaatst.

Als het product toch in het oog komt is het nodig het oog meteen uit te spoelen met water. Als er irritaties worden gevoeld wordt aangeraden om te stoppen met de behandeling of een arts te bezoeken.

Na drie maanden sinds de eerste toepassing worden de effecten van M2 Lashes zichtbaar. Het eindresultaat komt in ongeveer twee maanden. na deze tijd zijn de wimpers gezonder, mooier en sterker. Helaas zijn verbeteringen in verlenging en dichtheid slechts licht zichtbaar. Zodra de behandeling voorbij is zal de versterking en groei verdwijnen.

Pluspunten M2 Lashes:

  • herstelt en versterkt wimpers

  • heeft een mooie verpakking

  • is makkelijk te gebruiken

  • heeft een grote capaciteit

  • bevat meerdere natuurlijke ingrediënten

Minpunten M2 Lashes:

  • biedt geen langdurige gevolgen

  • is duur

  • verlengt de wimpers niet als verwacht